Team

Het team van Aquamarijn bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen die dagelijks de zorg hebben voor het onderwijs van uw kind(eren).

De samenstelling van het team
Het management van Aquamarijn bestaat uit drie personen: een directeur, een IB'er en een coördinator.

Directeur: Harry Okkinga
Coördinator: Margreet Makelaar

De directeur is belast met de dagelijkse leiding van de school en is aanspreekpunt van de ouders. Bij zijn afwezigheid vervangt de IB'er of de coördinator.
• Intern begeleider: Greet Visser
Zij coördineert de hulp aan leerlingen die extra zorg nodig hebben in samenwerking met de groepsleerkrachten.
• Groepsleerkrachten: fulltimers en parttimers.
Er zijn vier groepen die les krijgen in ruime leslokalen.
De leerkrachten verzorgen in de eerste plaats het onderwijs aan de kinderen en zijn eerste contactpersoon voor de ouders. Naast hun lesgevende taken hebben zij zorg voor allerlei bijzondere binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Ander personeel
Op Aquamarijn zijn nog enkele personeelsleden die geen les geven aan een vaste groep, maar wel regelmatig op  school aanwezig zijn:

Onderwijsgevend personeel
Mathilde Bloem: Vakleerkracht bewegingsonderwijs.
Zij verzorgt een deel van de lessen bewegingsonderwijs voor de leerlingen van de groepen 1 t/m 8.

Niet onderwijzend personeel
• Schoolschoonmaaksters: Janny de Olde en Ammy Veldman
• Administratieve kracht: Ina Bonestroo

Wie heeft welke groep?