Aquamarijn: Niet apart, maar samen!

Aquamarijn is een openbare school. Dit betekent voor onze school dat kinderen met verschillende achtergronden, geloven, overtuigingen en culturen elkaar kunnen ontmoeten. Respect hebben voor jezelf, de ander en het andere staan daarbij centraal. Daarbij proberen we elkaar te helpen, elkaar te steunen en weerbaar te maken.

I.v.m. vernieuwing van de website, is de website op dit moment niet up to date. Onze excuses voor het ongemak. Voor vragen bent u van harte welkom bij de directeur of bij een van de leerkrachten. In maart 2018 gaat de nieuwe website gelanceerd worden.

Aquamarijn, onderdeel van Spilbasisscholen

De Spilbasisscholen staan voor openbaar onderwijs en samenwerkings-onderwijs, dat wil zeggen dat onze leerlingen de mogelijkheden worden geboden om andere culturen en geloofsovertuigingen te ontmoeten. Daartoe bieden we uitdagend onderwijs aan voor ieder kind. Respect, ontwikkelingsgerichtheid en klantgerichtheid zijn hierbij belangrijke ankerpunten.

Lees meer over SPIL >